vineri, 6 august 2010

Seri obișnuite cu oameni obișnuiți, dar folosiți de DumnezeuȘtim că unde sunt doi sau trei în Numele Domnului și El e prezent acolo. Noi eram trei (eu, Filip și Oana). Eu și Filip am cântat la chitară. Cea care a făcut poze e verișoara mea, Oana, și tot ea e cea care cânta ( voce ). A fost o seară faină în parcul din centrul orașului; nu am avut mulți ascultători pentru că era foarte târziu. A fost o singură persoană care ni s`a alăturat, și care a dorit să ne asculte. Oamenii sunt atrași de felul nostru de închinare prin cântare, și cred că asta e un lucru care trebuie susținut și încurajat de toți tinerii care fac din pasiune pentru El o evanghelizare atât pentru cei care au curajul să vină într`o biserică, cât și pt cei care nu au curajul.
Am întâlnit în orașul ăsta persoane care ar fi venit la biserică dar nu aveau curaj, pentru că le era rușine. Aseară am avut patru ascultători. Noi nu am plecat să facem evanghelizări prin parcurile din oraș, ci ne-am adunat ca să profităm de faptul că avem libertatea de a cânta lui Dumnezeu, iar El a folosit acest lucru și a adus oamenii să asculte cuvintele cântărilor creștine.
Să ne ajute Dumnezeu să putem face parte din lucrarea Lui și să putem avea un impact puternic pentru cei din lume. Eu asta îmi doresc pentru viața mea...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu