marți, 19 ianuarie 2010

Cum să rămân întreg într-o generaţie care se fărâmiţează...

Miercuri, 20.01.2010, începând cu orele 18:00,  în Biserica Baptistă "Harul" din Moldova Veche, va avea loc o întâlnire de tineret. 

Aşa cum ştiţi, obişnuiam ca în fiecare miercuri seară să organizăm seri de tineret, dar după câteva discuţii, am hotărât să organizăm aceste întâlniri o dată la două săptămâni, fiind mai uşor şi pentru noi să pregătim programul ce urmează a fi desfăşurat.

În această săptămână, în ziua de miercuri, va avea loc o întâlnire de tineret mai specială. Va fi prezent împreună cu noi, fr. Daniel Bărnuţ, care va avea mesajul cu tema "Cum să rămân întreg într-o generaţie care se fărâmiţează".


Mesajul se adresează tuturor tinerilor. Fr. pastor Daniel Bărnuţ va vorbi despre nevoia de integritate în domeniul vorbirii, moralităţii, spaţiului public al relaţiilor inter-umane... iar ca şi socializare şi o mai bună înţelegere a temei, va avea şi un timp în care va încerca să răspundă şi la întrebări, nedumeriri, frământări din viaţa tinerilor închinători înaintea lui Dumnezeu.

În speranţa ca ne veţi binecuvânta cu prezenţa dumneavoastră, vă dorim să ajungeţi cu bine!

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Remus A.