duminică, 6 decembrie 2009

Sprijin in misiune

Adi Valean, membru in biserica "Filadelfia" din Turda, este unul dintre administratorii site-ului de stiri crestine (www.stiricrestine.ro) El are nevoie de ajutor financiar pentru acest lucru iar mai jos este mesajul lui Adi si cateva poze cu el (cu acordul lui luate ). Putem sa il ajutam sa aiba banii necesari pentru aceasta misiune. Dumnezeu sa il binecuvinteze pe Adi!

Remus A.

"Ma numesc Valean Adrian Constantin din Biserica “Filadelfia” din loc.Turda, jud.Cluj.
Pe scurt vreau sa va impartasesc din mica mea experienta cu Dumnezeu: cum El a lucrat in viata mea si cum L-am cunoscut. Primul meu contact cu biserica a fost la varsta de 7 anisori. Eram un copil mai neastamparat, dar biserica si cadrul ei m-au atras foarte mult. Probabil si din motivul ca avea multi copii. Anii au trecut si observam ca ceva nu era bine in viata mea. Si aceasta, desi, eram implicat in diferite activitati in biserica cum ar fi: implicarea la sistemul de sunet in Biserica, implicarea intr-un grup de scenete si pantomime, implicarea in corul copiilor, implicarea in anumite tabere pentru copii si evanghelizare pentru copii.
In anul 2005 am avut harul sa inchei legamantul cu Domnul prin botezul in apa si am realizat cat de important este sa traiesti cu Dumnezeu si sa experimentezi dragostea Lui. Zilele au trecut si ma luptam cu mine insumi, intelegand ca Dumnezeu vrea mai mult de la mine. Dorinta Lui pentru mine era ca sa ma implic tot mai mult in lucrarea de misiune. Astfel, in 2009 in luna iunie am avut prima ocazie sa vizitez organizatia Tineri Pentru Misiune din Medias. Am venit la un festival organizat de ei si anume Festivalul ProMisiune. Atunci si acolo am inteles ca misiunea e locul in care El ma cheama. M-am rugat. Apoi am stat in ascultare de Domnul si am inteles ca trebuie ca sa incep o scoala de misiune. Si am decis sa studiez in Scoala Internationala de Ucenicie din cadrul Universitatii Natiunilor a organizatiei Tineri Pentru Misiune Medias.
Scoala incepe in data de 10 ianuarie 2010 pana in 06 iunie 2010. Scoala este structurata in doua etape: etapa teoretica (3 luni) si etapa practica (2 luni).
DE CE TREBUIE SA STUDIEZ IN ACEASTA SCOALA???
Scoala Internationala de Ucenicie ma va ajuta cu sprijinul unor profesori si misionari cu experienta din tara si strainatate sa-L cunosc mai bine pe Dumnezeu si caracterul Lui: sa dezvolt o relatie intima cu El, sa inteleg planul Lui de salvare a omenirii; sa-mi descoper personalitatea, darurile si identitatea mea in Hristos; si sa imi dezvolt caracterul; sa-L fac cunoscut pe Dumnezeu: voi castiga experienta in misiunea locala si internationala: evanghelizare prin sport, coregrafie, lucru cu copii/tineri, ajutorare, implicare in biserici etc.
Dupa 3 luni de teorie voi merge in misiune in una dintre locatiile urmatoare: India sau Africa (evanghelizare, sprijin in proiecte sociale) sau Macedonia (evanghelizare si lucru cu biserici nou plantate) sau Serbia, Romania – se va merge in sudul tarii Draganesti-Olt; Republica Moldova.
Pentru a studia in aceasta scoala trebuie sa imi platesc taxele scolare. Asadar, etapa teoretica este 950 Euro si etapa practica este intre 850-1500 Euro (in functie de locatie). In preturi sunt incluse: cazarea, mancarea, si alte cheltuieli legate de scoala (materiale, cazare si transport profesori), costurile de transport si cheltuielile de la locurile de misiune pentru intreaga perioada.
Astfel in luna decembrie 2009 trebuie ca sa imi adun acesti bani.Intrebarea mea este daca poti sa daruiesti o anumita suma de bani, ajutandu-ma sa imi achit taxele scolare. Mai multe persoane daruind o anumita suma, ma vor ajuta sa am toti bani pentru scoala.
Sufletul binefacator va fi saturat, si cel ce uda pe altii va fi udat si el. (Prov.11:25)
Multumesc mult!
Viziunea mea pentru viitor este sa merg sa le vorbesc oamenilor din alta cultura despre Dumnezeu si sa fiu o unelata de lucru pe campul de misiune. Nu stiu in ce tara sunt inca chemat, dar vreau sa ma implic in viata tinerilor si a copiilor. Astfel spus, nu ma rezum doar la Scoala Internationala de Ucenicie, ci vreau sa continuu sa ma implic in misiune.
Va rog mult sa imi dati un raspuns pana in data de 20 decembrie 2009, daca doriti sa ma sustineti financiar.
Multumesc mult!
Date de contact:
Nr de telefon: 0754795522
Nr de Cont: RO 60 INGB 0000999900904065 Ron
RO 80 INGB 0000999901557000 Euro
Adresa de email: djady87@yahoo.com
Web site: www.stiricrestine.ro sau www.djady87.wordpress.com "